Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

**Carversite UPDATES** [Please FOLLOW this Topic!!!!]


Recommended Posts

  • Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okay, so I didn't complete the update yesterday because this new update is going to break some of our customizations. It's much more extensive than the norm, so I have to do some research, backup some

Major new engine update is available. I'm going to have to do some research and ensure our 3rd party plug-ins will survive (like our live chat). I'll post a notice with date and time of the update, wh

Thank you gentlemen!   There's a lot that has changed, although many of them may not be important to your typical visiting experience. This is just part 1, I'll post more changes as I filter

Posted Images

NEW FEATURE:

 

You can now attach photos from your Gallery, your downloaded files and your previous attachments into posts. It used to be you could only use previously attached photos. Click on 'Other Media' at the bottom right of the comment window, then click 'insert existing attachment' to see the new options.

 

 

image.png

  • Thank You 1
  • That Rocks 1
Link to post
Share on other sites

So this pertains to the cell phone page. There is no tab or symbol for notifications or messages from other members. And yes, I do have an apple. Anyone figured this out yet? 

  • Thank You 1
Link to post
Share on other sites
  • Nahash5150 changed the title to **Carversite UPDATES** [Please FOLLOW this Topic!!!!]

Not sure if this was reported or not...  Not horrible, just odd.

 

When previewing first/latest post on the Forums Page, an item that has more text than will display in the preview window, and it requires scrolling the scroll slider on the right, the background color in the revealed text at the bottom, is not the same ..., 

 

In this case, it's the latest post, and the revealed text at the bottom has a cream-colored background, instead of the background on all the other text.  

 

This is on MS Edge..., on a PC. I didn't check other browsers, and don't do TCS! on my phone.  but I can say it's new behavior, I've been using Edge since before it was on Chromium, and use the preview pop-up religiously.

 

image.png.271a802d821f63ef64fccb0bf8345d79.png

Link to post
Share on other sites
3 hours ago, AndrewJohn said:

Not sure if this was reported or not...  Not horrible, just odd.

 

When previewing first/latest post on the Forums Page, an item that has more text than will display in the preview window, and it requires scrolling the scroll slider on the right, the background color in the revealed text at the bottom, is not the same ..., 

 

In this case, it's the latest post, and the revealed text at the bottom has a cream-colored background, instead of the background on all the other text.  

 

This is on MS Edge..., on a PC. I didn't check other browsers, and don't do TCS! on my phone.  but I can say it's new behavior, I've been using Edge since before it was on Chromium, and use the preview pop-up religiously.

 

 

 

I've noticed that too. Waiting on a promised update to the template before I try fixing it just yet.

  • Thank You 1
Link to post
Share on other sites
2 hours ago, zhenya01 said:

Don't see the user/profile links on the phone anymore, so was not sure how to even login (I think I was logged) on my phone - Android/Chrome. 

 

You'll have to switch to the 'Bravo 6' theme to get the user menu on the top right for now on mobile. That bug is being worked on.

  • Thank You 2
Link to post
Share on other sites
On 10/8/2020 at 10:42 AM, Rob said:

So this pertains to the cell phone page. There is no tab or symbol for notifications or messages from other members. And yes, I do have an apple. Anyone figured this out yet? 

 

So this is my font style here on the computer and this pic shows what it looks like on the phone. 😂  Not a big deal but I didnt know if anyone noticed that. 

IMG_63B964587377-1.jpeg

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Rob said:

 

So this is my font style here on the computer and this pic shows what it looks like on the phone. 😂  Not a big deal but I didnt know if anyone noticed that. 

IMG_63B964587377-1.jpeg

 

Yes I noticed that. The reason that happens is because you're likely using a font some browser don't have. What's the name of the font?

  • Thank You 1
Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Nahash5150 said:

 

Yes I noticed that. The reason that happens is because you're likely using a font some browser don't have. What's the name of the font?

 

Comic Sans MS

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Nahash5150 said:

 

Oh I see. You are using the 'cursive' version, which is NOT a default font for Windows. I would need the WOFF file of that cursive font to display it on the server.

 

Yeh. I don't use windows anymore even though the Dell is still there if I need it.

Edited by Rob
I wanted to. LOL
Link to post
Share on other sites

I was going thru the featured systems area and when I was looking at pics, this bar at the top looked new and if I clicked on one of the icons it would would say Safari can not open this page. Is it working with Windows? 

IMG_B5CE764D495A-1.jpeg

Link to post
Share on other sites
  • Community Admin
16 hours ago, Rob said:

I was going thru the featured systems area and when I was looking at pics, this bar at the top looked new and if I clicked on one of the icons it would would say Safari can not open this page. Is it working with Windows? 

 

 

All of those links point to /localhost/(something)/(something), By default, on Windows machines localhost points to 127.0.0.1 , so unless you have a webserver set up on 127.0.0.1 , you'll get a similar error on a Windows or Linux machine too.

 

I hope that helps.

  • Thank You 1
Link to post
Share on other sites
22 hours ago, Rob said:

I was going thru the featured systems area and when I was looking at pics, this bar at the top looked new and if I clicked on one of the icons it would would say Safari can not open this page. Is it working with Windows? 

 

 

I can program those to link anywhere we want.

 

So, 'Home' could be the Main Page, the 'Book' Could be Downloads, etc

 

Suggestions...

  • That Rocks 2
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...