Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Joining in from Ontario, Canada.  A gift of a non-functioning M500 (t?) has brought me here.  The experience of possibly repairing it will hopefully encourage me to stay & contribute.  Cheers

  • Thank You 1
  • That Rocks 1
Link to post
Share on other sites
  • Community Admin

Hello danmartinic, and welcome to thecarversite.com. We're glad you're hear. ;) There is a lot of information here, much technical know how, and a pretty good bunch of folks that are happy to help.

 

Reading your post, I'm guessing that you don't know the difference in the M-500 & M-500t. If it has an on/off switch on the front panel, it's most likely a t.

 

Once you get to "Novice" status, please consider uploading some pics of your gear in the Members Systems area. We all like pics of all kinds of audio gear.


In the meantime, kick your shoes off, turn up the music, and welcome aboard.

 

giphy.gif

Link to post
Share on other sites

Welcome.jpg

 

Welcome to the group!  Nice to have another Canuck on the group - there are a bunch of us here.

 

There are plenty of technical experts, here, who can help you get that M500 back to 100% - myself, excepted. 

 

It's a great amp, and well worth a bit of effort to get going.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...